START ARTMAX TUSCH VANDBASERET SÆT

YONO MARKER SET 6PCS 0,50-1,35MM

VARENR.   828001
PRODUCENTVARENR.   1240000003999
PRODUCENTVARENR.   1240000003999
PRODUCENT   Marabu
EAN   4007751848659
PAKNINGS ENHED   1/5


PRODUCTINFO

Pakken indeholder : 

6 x YONO Marker 0.5-1.5 mm (Yellow 019, Cherry 125, Dark blue 053, Rich green 067, White 070, Black 073)

YONO – Marabu Kreativ (marabu-creative.com)

Den nye YONO akrylmarkør imponerer fra start til slut. De lysægte, vandbaserede farver giver uendelige designmuligheder til enhver baggrund, stil og projekt. YONO er den uigennemsigtige akrylmarkør til små og store ideer. Den vandbaserede blæk, der er udviklet til YONO, er mat, uigennemsigtig og med lav lugt. De strålende farver med højkvalitetspigmenter er også lysægte (neon: semi-uigennemsigtig, delvis lysægte). Blækket tørrer hurtigt (afhængigt af baggrunden).

YONO repræsenterer den højeste kvalitet, når det kommer til blæk og teknologi, hvilket imødekommer selv de største krav. Det højt udviklede pumpesystem sikrer den nemmeste håndtering.
En markør - mange overflader Uanset om det er lærred eller beton, keramik eller stof, garanterer YONO ubegrænset kreativitet på ethvert materiale. Blækket tørrer permanent på absorberende materiale som papir, karton, lærred, træ, ler, sten eller polystyren. På glatte, ikke-absorberende materialer som glas, porcelæn, spejle, metal, plast og overtrukket træ kan malingslaget fjernes igen for at give plads til nye kreationer. YONO er ??endda velegnet til tekstiler, læder og syntetisk læder -  

YONO fås med 3 spidser.  Alle tre japanske tip af høj kvalitet er meget robuste. De kan fjernes fra markøren til rengøring og genindsættes. Skulle en spids blive beskadiget på en ru overflade, er der råd til erstatningstip til alle versioner. En farvepalet bestående af 14 - 28 strålende farver er tilgængelig til designene, inklusive metalliske og neonfarver. Maling, blanding, blanding, maling i akvareller eller blotting-teknik. Når det er tørt, kan farven påføres af YONO. Marabu akrylmaling kan også males over og dækkes med YONO. For at skabe farvenuancer og overgange kan farverne blandes direkte sammen. En børste eller svamp kan bruges til at blande flere farver sammen våd-i-våd. Ved vandfarveovergange kan den tykt påførte maling udtværes med en våd pensel. Stænk og pletter ser meget dynamiske ud og kan oprettes på en målrettet måde med YONO, når du blæser hårdt mod spidsen fyldt med maling eller ved at svirke markøren.

En markør - mange muligheder. Lys eller mørk baggrund, sten eller tekstiler. YONO-farveapplikationen dækker både lys og mørke baggrunde. For at sikre vejrbestandighed udenfor, spray YONO simpelthen over med Marabu spraylak. YONO er også velegnet til dekoration af tekstiler. Malede stoffer kommes i ovnen ved 150 ° C i 8 minutter. Derefter kan de malede tekstiler vaskes med mildt rengøringsmiddel ved hjælp i en vaskepose (sart vasketøjsprogram) op til 30 ° C (ikke til hverdagstøj)

Et par tip til håndtering af YONO Før du bruger markøren, skal du ryste den i 60 sekunder med hætten lukket, mens blandekuglen er let hørbar. Tryk langsomt spidsen ind på et stykke skrotpapir flere gange, indtil blækket bliver synligt. Når blækstrømmen er aktiveret, begynder spidsen langsomt at absorbere maling, indtil den er fuld. Når den er fyldt med maling, skal du teste markøren på et stykke skrotpapir. Genpump regelmæssigt for at opnå en jævn farvepåføring. Luk markøren ordentligt, når du tager en pause, eller når du er færdig, klik tydeligt på hætten og opbevar den vandret.

Alle viste priser er eksklusiv moms med mindre andet er angivet.